Libras oppskrifter

Grønnsakspizza

Gi din stemme:
   

Lett og god pizza

Antall porsjoner: 4

Bunn.
25 g gjær
2 dl lunkent vann
1/2 ts salt
1 ss olje
2 dl sammalt hvetemel, fin
ca 3 dl siktet hvetemel

Fyll:
1 gulrot
2 poteter
2 paprika
1 stor løk
6-8 tomater
1 eple
2-3 ss olje
1 dl vann
2-3 ss tomatpure
1 ts basilikum
salt
pepper
2 dl revet lett ost
Rucola


Lag bunnen og sett den til heving.
Rens grønnsaker og del dem opp i små biter.
Fres grønnsakene i olje til de får en gyllen farge.Tilsett vann og smak til med krydder.
Kjevl deigen ut på en stekeplate til den er ca.1/2- 1 cm tykk.
Smør på tomatpurre. Ha i fyllet og strø osten på til slutt.
Stekes ved 225 grader i 15-20 minutter.
Ha masse rucola på toppen før servering.


Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Alexander Hagstadius

Text/HTML