Libras oppskrifter

Pizza fylt med lammeskav

Gi din stemme:
   

Kjempegod lørdagskos

Antall porsjoner: 4

DEIG:
3 dl lunkent vann
1/2 pakke gjær
1 ss olje
1/2 ts salt
5 dl samalt hvetemel, fin
ca. 3 dl hvetemel

Fyll:
Ca 4 dl ferdig pizzasaus (Toro pizzafyll med tomat og løk)
300-400 g lammeskav
2 dl mager gul ost
2 ts basilikum
evt. noen sorte oliven


Rør gjæren ut i vannet, og tilsett oljen, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Brun lammeskavet i jernpanne penslet med olje.
Kjevle deigen ut på stekebrettet og fordel pizzafyllet og kjøttet utover.
Strø på osten, dryss på basillikum og evt. noen sorte oliven.
Stekes ved 250 C i 20 minutter.


Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Alexander Hagstadius

Text/HTML