Libras oppskrifter

Eggehviteomelett

Gi din stemme:
   

Har du noen eggehviter til overs så kan du prøve denne eggehviteomeletten med spinat.

Antall porsjoner: 1


4 stk eggehviter
½ ss vann

½ løk, finhakket
1 tomat, finhakket
50 g hakket spinat, fersk eller frossen (klem ut overflødig vann)
salt/pepper
1 ts olje


Fres den finhakkede løken i en stekepanne med “slipp-lett” belegg til løken er blitt blank. Tilsett spinat og tomat og en klype salt. La blandingen stå og putre i 4-5 minutter. Smak til med nykvernet pepper og salt. Ta spinatblandingen over i en skål. Tørk av stekepannen med et papirhåndkle.

Pisk eggehviter, vann og en klype salt og litt. Sett stekepannen på middels varme og evt. ½ ts olje. Ha i eggehviteblandingen og stek til eggehviten stivner. Ha spinatblandingen over halve delen av eggehviteomeletten, og brett over den delen som ikke har spinat over seg.

Server med brød og salat.

Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Studio Kex

Text/HTML