•   Kveldsro terrasse 8, 1368 Stabekk
  •  67 11 54 80
  •   post@libra-helse.no
 
  • Register
 
Login
   Search
Libra helse og kosthold
  • Om Libra
    • -Historien
    • -Konseptet
    • -Kursledere
    • -Voksenopplæring
    • -Gode grunner til å velge Libra
    • -Attføring
  • Kurs
    • -Finn ditt kurs
    • -Ned i vekt - grunnkurs
    • -Ned i vekt - videregående
    • -Ned i vekt - dropp inn
    • -Ned i vekt - maxikurs
    • -Stabiliseringskurs
    • -Vennekurs
    • -Personlig veiledning
    • -Ditt eget slankekurs
    • -Nett og telefonkurs
    • -Bedriftskurs
    • -E-læring - helse og kosthold
    • -Livsstilsendring på vei mot jobb
  • Oppskrifter
    • -Frokost
      • --Grøt og frokostblandinger
      • --Pålegg
    • -Lunsj og småretter
      • --Omeletter
      • --Smørbrød
      • --Salater
      • --Tapas
    • -Middag
      • --Supper
      • --Vegetarisk
      • --Fisk og skalldyr
      • --Kylling og fjærkre
      • --Kjøtt
      • --Pizza og paier
      • --Middagstilbehør
    • -Sauser og dressinger
      • --Kalde
    • -Baking
      • --Brød og rundtstykker
      • --Kaker
    • -Desserter
      • --Frukt og bær
      • --Fromasj og mousse
      • --Pudding og gele
      • --Is og sorbet
      • --Dessertkaker
  • Mat og helsetips
    • -Mat og helse
    • -Nyttige nettsider
    • -Aktuelle tester
    • -Helsenytt
    • -Kostholdsplanleggeren
    • -Libras årshjul
    • -Sunn livsstil
  • Blogg
    • -Suksesshistorier
  • Produkter
  • Kontakt oss

Torsk med sursøt sau

Gi din stemme:
     
   

Torsk er en fisk som smaker kjempe godt meg forskjellige sauser.

Antall porsjoner: 4

Torsk er en fisk som smaker kjempe godt meg forskjellige sauser. Prøv å lag torsk med sursøt saus. Du kan enten lage den sursøte sausen selv eller bruke en ferdig saus.

00 g torskefilet, uten skinn og bein
3 ss hvetemel
2 ts sennep
1 ts salt
0,5 ts pepper

Tilbehør
ris
sursøt saus

Hjemmelaget sursøt saus
1 ss olivenolje
1 stk løk
0,5 stk paprika, grønn
0,5 stk gulrot
1 ts tomatpuré
2 ss ketchup
1 skiver ananas
2 ss sukker
1 ss soyasaus
2 ss eddik
2 ss grønnsakbuljong
0,5 dl ananasjuice
2 ts maisennajevner
2 ss persille, frisk



Kok ris etter ønske.
Del fiskefiletene i serveringsstykker og fordel sennep på toppen av fiskestykkene.
Bland hvetemel med salt og pepper.
Vend fiskestykkene i melblandingen og stek dem i smør eller olje.
Varm ferdigkjøpt saus, eller lag saus etter oppskrift.

Hjemmelaget sursøt saus:
* Surr finhakket løk, paprika i skiver og gulrot i strimler i olje i 3 minutter.
* Ha i tomatpuré og ketchup og bland godt.
* Tilsett ananasbiter, eddik, sukker, soyasaus og grønnsaksbuljong og kok opp.
* Jevn sausen med maisennajevner.
* Kok under forsiktig omrøring til sausen er blank.


Kilde: www.godfisk.no

Tips om denne oppskriften

© 2021 Libra Helse og Kosthold : Terms Of Use : Privacy Statement
Libra Helse og Kostholdsorganisasjon
© 2021 Libra Helse og Kosthold