Libras oppskrifter

Eggepanne

Gi din stemme:
   

Enkel middagsrett som er lett og lage

Antall porsjoner: 2

3 egg
4 ss vann
salt og pepper
1/2 ts sennepspulver
1/2 ts timian
100 g grovbrød i terninger
50 g revet hvit ost (17% fett)
75 g spekeskinke i terninger
1 ss smør
150 g sopp i skiver
1-2 tomater i skiver
grønt til pynt


Visp sammen egg, vann, salt, pepper, sennepspulver og
timian. Skjær grovbrødet i terninger og ha det i eggeblan-
dingen sammen med osten og skinketerningene. Varm
smør i en teflonbelagt stekepanne og fres soppen til den
begynner å få farge.

Hell eggeblandingen over soppen og pass på at alt er
jevnt fordelt i pannen. Stek retten på middels sterk
varme til blandingen er gyllen på undersiden. Hvelv den
over på et lokk, og legg den tilbake i pannen slik at den
stekes gyllen også på den andre siden.


Tilbehør:
Rucolasalat, tomater og noen strimler spekeskinke.



Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Alexander Hagstadius

Text/HTML