•   Kveldsro terrasse 8, 1368 Stabekk
  •  67 11 54 80
  •   post@libra-helse.no
 
  • Register
 
Login
   Search
Libra helse og kosthold
  • Om Libra
    • -Historien
    • -Konseptet
    • -Kursledere
    • -Voksenopplæring
    • -Gode grunner til å velge Libra
    • -Attføring
  • Kurs
    • -Finn ditt kurs
    • -Ned i vekt - grunnkurs
    • -Ned i vekt - videregående
    • -Ned i vekt - dropp inn
    • -Ned i vekt - maxikurs
    • -Stabiliseringskurs
    • -Vennekurs
    • -Personlig veiledning
    • -Ditt eget slankekurs
    • -Nett og telefonkurs
    • -Bedriftskurs
    • -E-læring - helse og kosthold
    • -Livsstilsendring på vei mot jobb
  • Oppskrifter
    • -Frokost
      • --Grøt og frokostblandinger
      • --Pålegg
    • -Lunsj og småretter
      • --Omeletter
      • --Smørbrød
      • --Salater
      • --Tapas
    • -Middag
      • --Supper
      • --Vegetarisk
      • --Fisk og skalldyr
      • --Kylling og fjærkre
      • --Kjøtt
      • --Pizza og paier
      • --Middagstilbehør
    • -Sauser og dressinger
      • --Kalde
    • -Baking
      • --Brød og rundtstykker
      • --Kaker
    • -Desserter
      • --Frukt og bær
      • --Fromasj og mousse
      • --Pudding og gele
      • --Is og sorbet
      • --Dessertkaker
  • Mat og helsetips
    • -Mat og helse
    • -Nyttige nettsider
    • -Aktuelle tester
    • -Helsenytt
    • -Kostholdsplanleggeren
    • -Libras årshjul
    • -Sunn livsstil
  • Blogg
    • -Suksesshistorier
  • Produkter
  • Kontakt oss

Jentekos fra Thailand

Gi din stemme:
     
   

Rask og god kyllingrett som passer til lørdagskos, eller
server den hvis du skal ha en liten sammenkomst.

Antall porsjoner: 4

100 g vermicelli-spagetti
4 kyllingfileter
1 ss olje (gjerne peanøtt- eller sesamolje)
1-2 ss vann
3-4 ss østerssaus
100 g bønnespirer
1/2 hode kinakål
1/2 rød paprika
1/2 gul paprika
frisk koriander
4 ss knuste peanøtter

Vermicelli er trådtynn spagetti. Noen kaller den glass-
nudler. Den fås kjøpt i større dagligvareforretninger
eller innvandrerbutikker.


Legg vermicellien i kaldt vann i ca . 20 minutter. Skjær
kyllingfiletene i tynne strimler. Varm 1 ss olje i en stekepanne.
Stek kyllingfiletene til de er gjennomstekt (ikke
lenger enn rosa i midten) Legg kyllingbitene til side.
Ha vann i stekepannen sammen med østerssausen og
tilsett bønnespirene. Kok/stek til de er myke. Sil av vannet
på vermicellien og klipp den opp i 3-4 cm lange
biter. Ha vermicelli og kyllingbiter i stekepannen sammen
med bønnespirene. Bland og varm opp.
Dekk et serveringsfat med kinakål og legg den varme
blandingen oppå bladene. Pynt med paprikaringer og
gjerne frisk koriander. Dryss knuste peanøtter på toppen.


Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Alexander Hagstadius

Tips om denne oppskriften

© 2021 Libra Helse og Kosthold : Terms Of Use : Privacy Statement
Libra Helse og Kostholdsorganisasjon
© 2021 Libra Helse og Kosthold