Libras oppskrifter

Gresk kyllingpai

Gi din stemme:
   

God, sunn og enkel rett

Antall porsjoner: 4

1 dl hvetemel
1 dl sammalt hvete, fin
60 g smør
100 g kesam

Fyll:
1/2 grillkylling
2 ss olivenolje
100 g fetaost
1 løk
3 tomater
3 egg
1 dl melk
1/4 ts salt
1 krm pepper
1 krm rosmarin


Elt sammen deigen, og la den stå kalt i ca 30 minutter. Klem den så ut i en paiform (ca 24 cm i diameter), prikk bunnen med en gaffel og stek den i ca 15 minutter ved 200 grader.
Skoll tomatene, ta ut frøene og kutt dem i biter. Stek løk, rosmarin og tomat, og hell dette i paiskallet. Tilsett hakket grillkylling og fetaost. Tilsett sammenvispet egg, melk og krydder. Stek ved 200 grader i ca 30 minutter.


Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Alexander Hagstadius

Text/HTML