•   Kveldsro terrasse 8, 1368 Stabekk
  •  67 11 54 80
  •   post@libra-helse.no
 
  • Register
 
Login
   Search
Libra helse og kosthold
  • Om Libra
    • -Historien
    • -Konseptet
    • -Kursledere
    • -Voksenopplæring
    • -Gode grunner til å velge Libra
    • -Attføring
  • Kurs
    • -Finn ditt kurs
    • -Ned i vekt - grunnkurs
    • -Ned i vekt - videregående
    • -Ned i vekt - dropp inn
    • -Ned i vekt - maxikurs
    • -Stabiliseringskurs
    • -Vennekurs
    • -Personlig veiledning
    • -Ditt eget slankekurs
    • -Nett og telefonkurs
    • -Bedriftskurs
    • -E-læring - helse og kosthold
    • -Livsstilsendring på vei mot jobb
  • Oppskrifter
    • -Frokost
      • --Grøt og frokostblandinger
      • --Pålegg
    • -Lunsj og småretter
      • --Omeletter
      • --Smørbrød
      • --Salater
      • --Tapas
    • -Middag
      • --Supper
      • --Vegetarisk
      • --Fisk og skalldyr
      • --Kylling og fjærkre
      • --Kjøtt
      • --Pizza og paier
      • --Middagstilbehør
    • -Sauser og dressinger
      • --Kalde
    • -Baking
      • --Brød og rundtstykker
      • --Kaker
    • -Desserter
      • --Frukt og bær
      • --Fromasj og mousse
      • --Pudding og gele
      • --Is og sorbet
      • --Dessertkaker
  • Mat og helsetips
    • -Mat og helse
    • -Nyttige nettsider
    • -Aktuelle tester
    • -Helsenytt
    • -Kostholdsplanleggeren
    • -Libras årshjul
    • -Sunn livsstil
  • Blogg
    • -Suksesshistorier
  • Produkter
  • Kontakt oss

Alt i en form

Gi din stemme:
     
   

Svinekjøtt ikke bare er mørt, men også magert. Renskåret svinekjøtt inneholder bare 2-5 prosent fett.

Antall porsjoner: 4

Ca. 500 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 ts grillkrydder
6 dl hurtigris
4 dl hønsebuljong (utblandet)
1 ts gurkemeie
2 stk. vårløk
1 båt hvitløk
1 stk. rød paprika
2 dl frosne erter


1. Ha ris i en ildfast form. Rør gurkemeie i buljongen og slå dette over.
2. Skjær vårløk i ringer, paprika i biter, hakk hvitløken, og bland dette inn i risen sammen med ertene.
3. Legg kjøttet på toppen og dryss over krydder. Stek på 200 ° C i ca 20 minutter. Sett på grill eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen brunfarge på kjøttet.


Kilde: www.matprat.no

Tips om denne oppskriften

© 2018 Libra Helse og Kosthold : Terms Of Use : Privacy Statement
Libra Helse og Kostholdsorganisasjon
© 2018 Libra Helse og Kosthold