•   Kveldsro terrasse 8, 1368 Stabekk
  •  67 11 54 80
  •   post@libra-helse.no
 
  • Register
 
Login
   Search
Libra helse og kosthold
  • Om Libra
    • -Historien
    • -Konseptet
    • -Kursledere
    • -Voksenopplæring
    • -Gode grunner til å velge Libra
    • -Attføring
  • Kurs
    • -Finn ditt kurs
    • -Ned i vekt - grunnkurs
    • -Ned i vekt - videregående
    • -Ned i vekt - dropp inn
    • -Ned i vekt - maxikurs
    • -Stabiliseringskurs
    • -Vennekurs
    • -Personlig veiledning
    • -Ditt eget slankekurs
    • -Nett og telefonkurs
    • -Bedriftskurs
    • -E-læring - helse og kosthold
    • -Livsstilsendring på vei mot jobb
  • Oppskrifter
    • -Frokost
      • --Grøt og frokostblandinger
      • --Pålegg
    • -Lunsj og småretter
      • --Omeletter
      • --Smørbrød
      • --Salater
      • --Tapas
    • -Middag
      • --Supper
      • --Vegetarisk
      • --Fisk og skalldyr
      • --Kylling og fjærkre
      • --Kjøtt
      • --Pizza og paier
      • --Middagstilbehør
    • -Sauser og dressinger
      • --Kalde
    • -Baking
      • --Brød og rundtstykker
      • --Kaker
    • -Desserter
      • --Frukt og bær
      • --Fromasj og mousse
      • --Pudding og gele
      • --Is og sorbet
      • --Dessertkaker
  • Mat og helsetips
    • -Mat og helse
    • -Nyttige nettsider
    • -Aktuelle tester
    • -Helsenytt
    • -Kostholdsplanleggeren
    • -Libras årshjul
    • -Sunn livsstil
  • Blogg
    • -Suksesshistorier
  • Produkter
  • Kontakt oss

Hverdagspaela

Gi din stemme:
     
   

Severes med grønn salat.

Antall porsjoner: 4

1 fiskeblokk, ca 600 g
1 gul løk
litt olje eller margarin
1 ts karri eller gurkemeie
2 1/2 dl langkornet ris
5 dl vann
1/2 hønsebuljongterning
1 1/2 ts salt
3 dl frossen grønnsakblanding
1 stor rød paprika
ca. 3 dl reker med skall/(ser festlig ut, men kan sløyfes i hverdagsmaten.)


Tin fiskeblokken hakk løken og stek den blank i smøret i en stor panne eller eventuelt en stor kjele. Strø over karri og bland inn i risen. Tilsett vann og buljongterning. Legg lokk på pannen og la alt småputre i ca.10 minutter.
Imens skjæres fiskeblokken i ca. 3x3 store terninger. Strø på salt og ha dem på pannen. Bland forsiktig. Legg over de frosne grønnsakene, strimlet paprika og eventuelt reker (med skall).
Legg på lokket igjen og la pannen få 10 minutter til på svak varme. Pynt med sitronbåter.
Server grønn salat ved siden av.


Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Alexander Hagstadius

Tips om denne oppskriften

© 2019 Libra Helse og Kosthold : Terms Of Use : Privacy Statement
Libra Helse og Kostholdsorganisasjon
© 2019 Libra Helse og Kosthold