•   Kveldsro terrasse 8, 1368 Stabekk
  •  67 11 54 80
  •   post@libra-helse.no
 
  • Register
 
Login
   Search
Libra helse og kosthold
  • Om Libra
    • -Historien
    • -Konseptet
    • -Kursledere
    • -Voksenopplæring
    • -Gode grunner til å velge Libra
    • -Attføring
  • Kurs
    • -Finn ditt kurs
    • -Ned i vekt - grunnkurs
    • -Ned i vekt - videregående
    • -Ned i vekt - dropp inn
    • -Ned i vekt - maxikurs
    • -Stabiliseringskurs
    • -Vennekurs
    • -Personlig veiledning
    • -Ditt eget slankekurs
    • -Nett og telefonkurs
    • -Bedriftskurs
    • -E-læring - helse og kosthold
    • -Livsstilsendring på vei mot jobb
  • Oppskrifter
    • -Frokost
      • --Grøt og frokostblandinger
      • --Pålegg
    • -Lunsj og småretter
      • --Omeletter
      • --Smørbrød
      • --Salater
      • --Tapas
    • -Middag
      • --Supper
      • --Vegetarisk
      • --Fisk og skalldyr
      • --Kylling og fjærkre
      • --Kjøtt
      • --Pizza og paier
      • --Middagstilbehør
    • -Sauser og dressinger
      • --Kalde
    • -Baking
      • --Brød og rundtstykker
      • --Kaker
    • -Desserter
      • --Frukt og bær
      • --Fromasj og mousse
      • --Pudding og gele
      • --Is og sorbet
      • --Dessertkaker
  • Mat og helsetips
    • -Mat og helse
    • -Nyttige nettsider
    • -Aktuelle tester
    • -Helsenytt
    • -Kostholdsplanleggeren
    • -Libras årshjul
    • -Sunn livsstil
  • Blogg
    • -Suksesshistorier
  • Produkter
  • Kontakt oss

Fiskegryte med torsk og laks i tomatsaus

Gi din stemme:
     
   

Deilig fiskegryte med mye grønnsaker. Enkel å lage.

Antall porsjoner: 4

2 middels løk oppdelt i litt store biter
2 fedd hvitløk i tynne skiver
1 – 2 ss olje
1 ss fiskekrydder
1 purre oppdelt i 2 cm brede ringer
2 tykke skiver sellerirot i små terninger
2 gulrøtter i tynne ringer
1 squash oppdelt i store terninger
Ca. 300 g skinn- og benfri laksefilet i store terninger
Ca. 300 g skinn og benfri torskefilet i store terninger

Tomatsaus:
1 boks finhakkede tomater + i boks vann
2 terninger fiskebuljong
1 ss fiskekrydder
1/2 boks crème fraiche lett
2 ss maisennamel + 3 ss vann


Fremgangsmåte:
Begynn med tomatsausen. Ha en boks finhakkede tomater, en boks vann samt 1 ss fiskekrydder i en kjele. Tilsett 2 fiskebuljongterninger og kok opp. Rør maisennamelet ut i vannet. Bland med créme fraiche lett og tilsett sausen. Kok opp og sett til side.
Del opp alle grønnsakene. Ha løk og hvitløk i en stekepanne og tilsett fiskekrydderet. Stek på svak varme til løken er myk. Tilsett resten av grønnsakene, bland godt med løkblandingen og surr over svak varme i noen minutter. Legg i en smurt ildfast form. Dytt fiskebitene ned i grønnsaksblandingen, og hell tomatsausen over. Stekes i stekeovn ved ca. 200 grader til fisken er ferdig, ca. 15. minutter.
Serveres med basmati ris.

Tips om denne oppskriften

© 2018 Libra Helse og Kosthold : Terms Of Use : Privacy Statement
Libra Helse og Kostholdsorganisasjon
© 2018 Libra Helse og Kosthold