•   Kveldsro terrasse 8, 1368 Stabekk
  •  67 11 54 80
  •   post@libra-helse.no
 
  • Register
 
Login
   Search
Libra helse og kosthold
  • Om Libra
    • -Historien
    • -Konseptet
    • -Kursledere
    • -Voksenopplæring
    • -Gode grunner til å velge Libra
    • -Attføring
  • Kurs
    • -Finn ditt kurs
    • -Ned i vekt - grunnkurs
    • -Ned i vekt - videregående
    • -Ned i vekt - dropp inn
    • -Ned i vekt - maxikurs
    • -Stabiliseringskurs
    • -Vennekurs
    • -Personlig veiledning
    • -Ditt eget slankekurs
    • -Nett og telefonkurs
    • -Bedriftskurs
    • -E-læring - helse og kosthold
    • -Livsstilsendring på vei mot jobb
  • Oppskrifter
    • -Frokost
      • --Grøt og frokostblandinger
      • --Pålegg
    • -Lunsj og småretter
      • --Omeletter
      • --Smørbrød
      • --Salater
      • --Tapas
    • -Middag
      • --Supper
      • --Vegetarisk
      • --Fisk og skalldyr
      • --Kylling og fjærkre
      • --Kjøtt
      • --Pizza og paier
      • --Middagstilbehør
    • -Sauser og dressinger
      • --Kalde
    • -Baking
      • --Brød og rundtstykker
      • --Kaker
    • -Desserter
      • --Frukt og bær
      • --Fromasj og mousse
      • --Pudding og gele
      • --Is og sorbet
      • --Dessertkaker
  • Mat og helsetips
    • -Mat og helse
    • -Nyttige nettsider
    • -Aktuelle tester
    • -Helsenytt
    • -Kostholdsplanleggeren
    • -Libras årshjul
    • -Sunn livsstil
  • Blogg
    • -Suksesshistorier
  • Produkter
  • Kontakt oss

Libras lørdagspizza

Gi din stemme:
     
   

En smakfull og sunn pizza med grov bunn

Antall porsjoner: 4


Pizzabunn:
180 g fibra mel
50 g sammalt rug eller spelt grov
50 g havregryn store
1 pakke tørrgjær
1 - 2 ss olje
2 dl lunkent vann

Fyll:
400 g karbonadedeig stekes
1 glass med pizzafyll
6 rå sjampinjong i skiver
1 rød paprika i biter
1 liten eller 1/2 stor rå løk i tynne skiver
2 – 3 tomater i tynne skiver
Revet ost (fint å bruke ost med litt mindre fett)

eller

1 pk kokt skinke
1 boks ananas
1 glass med pizzafyll
Revet ost (fint å bruke ost med litt mindre fett)


Bland alt det tørre. Tilsett olje og lunkent vann. Lag deig som settes til heving. Når deigen er hevet til ca. dobbelt størrelse, kjevles den ut og legges på bakepapir på en stekeplate. Etterhev. Av denne deigen får du enten en stor eller to små pizzaer.

Forstek pizzabunnen noen minutter på ca. 200 – 210 grader. Ta ut, avkjøl litt og legg fyllet lagvis på pizzaen. Inn i ovnen igjen og stek i ca. 10 minutter – og til osten er smeltet.

Server gjerne en god salat ved siden av.

Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Studio kex

Tips om denne oppskriften

© 2018 Libra Helse og Kosthold : Terms Of Use : Privacy Statement
Libra Helse og Kostholdsorganisasjon
© 2018 Libra Helse og Kosthold