•   Kveldsro terrasse 8, 1368 Stabekk
  •  67 11 54 80
  •   post@libra-helse.no
 
  • Register
 
Login
   Search
Libra helse og kosthold
  • Om Libra
    • -Historien
    • -Konseptet
    • -Kursledere
    • -Voksenopplæring
    • -Gode grunner til å velge Libra
    • -Attføring
  • Kurs
    • -Finn ditt kurs
    • -Ned i vekt - grunnkurs
    • -Ned i vekt - videregående
    • -Ned i vekt - dropp inn
    • -Ned i vekt - maxikurs
    • -Stabiliseringskurs
    • -Vennekurs
    • -Personlig veiledning
    • -Ditt eget slankekurs
    • -Nett og telefonkurs
    • -Bedriftskurs
    • -E-læring - helse og kosthold
    • -Livsstilsendring på vei mot jobb
  • Oppskrifter
    • -Frokost
      • --Grøt og frokostblandinger
      • --Pålegg
    • -Lunsj og småretter
      • --Omeletter
      • --Smørbrød
      • --Salater
      • --Tapas
    • -Middag
      • --Supper
      • --Vegetarisk
      • --Fisk og skalldyr
      • --Kylling og fjærkre
      • --Kjøtt
      • --Pizza og paier
      • --Middagstilbehør
    • -Sauser og dressinger
      • --Kalde
    • -Baking
      • --Brød og rundtstykker
      • --Kaker
    • -Desserter
      • --Frukt og bær
      • --Fromasj og mousse
      • --Pudding og gele
      • --Is og sorbet
      • --Dessertkaker
  • Mat og helsetips
    • -Mat og helse
    • -Nyttige nettsider
    • -Aktuelle tester
    • -Helsenytt
    • -Kostholdsplanleggeren
    • -Libras årshjul
    • -Sunn livsstil
  • Blogg
    • -Suksesshistorier
  • Produkter
  • Kontakt oss

Skalldyrrisotto

Gi din stemme:
     
   

Nydelig sommerrett

Antall porsjoner: 4

1 ss olje
1 purre i tynne skiver
2 dl langkornet ris
6 dl fiskebuljong (vann + 1 fiskebuljongblokk)
1 liten boks blåskjell i vann (kan sløyfes)
300 g rensede reker
2 pk. Lobnobs a 110 g (hummersticks)
4 dl dypfryste erter
salt
sitronpepper
Finklippet dill
3-4 tomater


Varm oljen i en gryte og tilsett purren. Fres i noen
minutter til den er myk. Rør hele tiden. Tilsett ris og
hell på fiskebuljong. La purre og ris koke ved svak varme
til det meste av vannet har kokt inn og risen er mør,
ca. 20 minutter. La vannet renne av blåskjellene. Tilsett
reker, lobnobs, blåskjell og erter. La alt bli gjennomvarmt
og smak retten godt til med kajannepepper, salt og
sitronpepper. Server retten rykende varm, med masse finklippet
dill og skivede tomater.


Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Alexander Hagstadius

Tips om denne oppskriften

© 2018 Libra Helse og Kosthold : Terms Of Use : Privacy Statement
Libra Helse og Kostholdsorganisasjon
© 2018 Libra Helse og Kosthold