•   Kveldsro terrasse 8, 1368 Stabekk
  •  67 11 54 80
  •   post@libra-helse.no
 
  • Register
 
Login
   Search
Libra helse og kosthold
  • Om Libra
    • -Historien
    • -Konseptet
    • -Kursledere
    • -Voksenopplæring
    • -Gode grunner til å velge Libra
    • -Attføring
  • Kurs
    • -Finn ditt kurs
    • -Ned i vekt - grunnkurs
    • -Ned i vekt - videregående
    • -Ned i vekt - dropp inn
    • -Ned i vekt - maxikurs
    • -Stabiliseringskurs
    • -Vennekurs
    • -Personlig veiledning
    • -Ditt eget slankekurs
    • -Nett og telefonkurs
    • -Bedriftskurs
    • -E-læring - helse og kosthold
    • -Livsstilsendring på vei mot jobb
  • Oppskrifter
    • -Frokost
      • --Grøt og frokostblandinger
      • --Pålegg
    • -Lunsj og småretter
      • --Omeletter
      • --Smørbrød
      • --Salater
      • --Tapas
    • -Middag
      • --Supper
      • --Vegetarisk
      • --Fisk og skalldyr
      • --Kylling og fjærkre
      • --Kjøtt
      • --Pizza og paier
      • --Middagstilbehør
    • -Sauser og dressinger
      • --Kalde
    • -Baking
      • --Brød og rundtstykker
      • --Kaker
    • -Desserter
      • --Frukt og bær
      • --Fromasj og mousse
      • --Pudding og gele
      • --Is og sorbet
      • --Dessertkaker
  • Mat og helsetips
    • -Mat og helse
    • -Nyttige nettsider
    • -Aktuelle tester
    • -Helsenytt
    • -Kostholdsplanleggeren
    • -Libras årshjul
    • -Sunn livsstil
  • Blogg
    • -Suksesshistorier
  • Produkter
  • Kontakt oss

Laks med pasta

Gi din stemme:
     
   

Like god varm som kald

Antall porsjoner: 4

500 g skinn- og benfri laksefilet
1 ss olje
1 1/2 dl vann
1/2 fiskebuljongterning
1 1/2 ss hvit maisennajevner
1 bunt persille, grovhakket
1-2 ss pesto
5-6 cocktailtomater
1/2 rød løk
200 g ukokt pasta


el fiskefileten i terninger. Varm oljen i en panne og
stek terningene 3-4 minutter, til de er gjennomstekt.
Sett til side. Ha vannet i en kjele sammen med buljong-
terningen. Kok opp og rør til terningen er oppløst.
Tilsett jevning og kok et minutt. Rør inn pesto og halvparten
av persillen.
Kok opp ca. 1 liter vann med 1/2 -1 ts salt. Ha i pastaen
og kok til pastaen fremdeles er litt hard. Sil fra
vannet. Ha pastaen i fiskesausen og rør godt. Tilsett laksen
og rør den forsiktig inn i pastaen. Bruk gjerne slikkepott.
Varm opp og hell alt over i en serveringsbolle. Pynt med
tynne skiver av rødløk og cocktailtomater. Dryss resten
av persillen over.


Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Alexander Hagstadius

Tips om denne oppskriften

© 2018 Libra Helse og Kosthold : Terms Of Use : Privacy Statement
Libra Helse og Kostholdsorganisasjon
© 2018 Libra Helse og Kosthold