•   Kveldsro terrasse 8, 1368 Stabekk
  •  67 11 54 80
  •   post@libra-helse.no
 
  • Register
 
Login
   Search
Libra helse og kosthold
  • Om Libra
    • -Historien
    • -Konseptet
    • -Kursledere
    • -Voksenopplæring
    • -Gode grunner til å velge Libra
    • -Attføring
  • Kurs
    • -Finn ditt kurs
    • -Ned i vekt - grunnkurs
    • -Ned i vekt - videregående
    • -Ned i vekt - dropp inn
    • -Ned i vekt - maxikurs
    • -Stabiliseringskurs
    • -Vennekurs
    • -Personlig veiledning
    • -Ditt eget slankekurs
    • -Nett og telefonkurs
    • -Bedriftskurs
    • -E-læring - helse og kosthold
    • -Livsstilsendring på vei mot jobb
  • Oppskrifter
    • -Frokost
      • --Grøt og frokostblandinger
      • --Pålegg
    • -Lunsj og småretter
      • --Omeletter
      • --Smørbrød
      • --Salater
      • --Tapas
    • -Middag
      • --Supper
      • --Vegetarisk
      • --Fisk og skalldyr
      • --Kylling og fjærkre
      • --Kjøtt
      • --Pizza og paier
      • --Middagstilbehør
    • -Sauser og dressinger
      • --Kalde
    • -Baking
      • --Brød og rundtstykker
      • --Kaker
    • -Desserter
      • --Frukt og bær
      • --Fromasj og mousse
      • --Pudding og gele
      • --Is og sorbet
      • --Dessertkaker
  • Mat og helsetips
    • -Mat og helse
    • -Nyttige nettsider
    • -Aktuelle tester
    • -Helsenytt
    • -Kostholdsplanleggeren
    • -Libras årshjul
    • -Sunn livsstil
  • Blogg
    • -Suksesshistorier
  • Produkter
  • Kontakt oss

Kyllingpudding med grønnsaker

Gi din stemme:
     
   

Denne gode puddingen kan også brukes som pålegg. Du kan godt bruke andre grønnsaker enn de vi har foreslått her.

Antall porsjoner: 4

800 g kyllingfarse
2 egg
2 – 3 ts potetmel
2 – 3 ss store havregryn
ca. 1 - 2 dl vann
1 – 2 ts salt
1 – 2 ts pepper

Fyll:
Frisk spinat og rød paprika i ringer, eller
Erter og mais, eller
Purre skåret i biter og gulrøtter i skiver, eller
Små, hele sjampinjonger og brokkoli i biter


Ha kyllingfarsen i en hurtigmikser.
Tilsett egg, potetmel og havregryn. Kjør mikseren så alt blandes godt sammen, og spe med væske til deigen er passe tykk.
Tilsett salt og pepper. Smør en avlang brødform og legg farse, grønnsaksfyll, farse og grønnsaksfyll lagvis lagvis.
Avslutt med farse.

Stek formen i vannbad i stekeovnen på nederste rille i ca. 45 minutter ved 180 grader.

Tilbehør:
Kokte poteter, kokt brokkoli og sjysaus.

Kilde: Libra Helse og Kosthold
Foto: Alexander Hagstadius

Tips om denne oppskriften

© 2019 Libra Helse og Kosthold : Terms Of Use : Privacy Statement
Libra Helse og Kostholdsorganisasjon
© 2019 Libra Helse og Kosthold